Vrijdagmiddagborrel 10 mei 2019

10-04-2019
Lees verder

Bedrijfsbezoek Hittech Bihca op 3 april 2019

15-03-2019
Lees verder

Bijeenkomst 6 februari 2019

20-01-2019
Lees verder

Nieuws

OWIN bijeenkomst Lean bedrijfsprocessen en bedrijfsbezoek Oortgiese

4-6-2012

Op 28 maart 2012 is er een OWIN bijeenkomst en bedrijfsbezoek geweest bij Heesen Yachts Interiors BV voorheen Oortgiese Interieur bouw in Winterswijk.

 

 
Gestart werd er met een enthousiaste uiteenzetting van de heer Frits de Vries (LeanEnt bv) over de mogelijkheden van het "Lean" organiseren van bedrijfsprocessen. Een uiteenzetting van de mogelijkheden voor productie bedrijven maar ook voor overheidsorganisaties om te komen tot een meer efficiĆ«nte en effectieve bedrijfsvoering. Tevens werden de valkuilen aangegeven zoals gebrek aan veranderingsgezindheid in de organisatie. Reducties in personeel tot wel twintig procent werden genoemd en door aanwezige leden die ook met de introductie bezig zijn onderschreven.Mogelijk geeft de OWIN hier een vervolg aan door een bezoek aan Scania Nederland in Zwolle die een toonbeeld van "Lean" produceren zijn. Zie ook www.leanent.nl

Hierna wed door Jan Rademaker een introductie van het bedrijf Heesen Yachts Interiors gegeven en besloten met een indrukwekkende rondgang langs de divers bewerkingen en lopende projecten. Hier werd duidelijk dat Vakmanschap nog steeds meesterwerk levert van wereld klasse. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het bezoek afgesloten. Om onze dank aan het gastvrije personeel en de vaklieden te tonen dat we onder de indruk zijn van hun kunnen hebben we een taart bezorgd, deze werd in dank aanvaard, zie de foto hieronder.

Kroese Wevers
Echt Achterhoek 100% Winterswijk