Vrijdagmiddagborrel 10 mei 2019

10-04-2019
Lees verder

Bedrijfsbezoek Hittech Bihca op 3 april 2019

15-03-2019
Lees verder

Bijeenkomst 6 februari 2019

20-01-2019
Lees verder

Nieuws

Inschrijving O2W bedrijvenbeurs 27 en 28 september 2014

4-6-2014
Beste leden,

Tijdens de succesvolle netwerkavond op 21 maart jongstleden hebben wij aangekondigd dat wij op zaterdag 27 en zondag 28 september een grote Bedrijvenbeurs organiseren in en om Theater De Storm.
 
Presenteer uw bedrijf aan een breed publiek!
Als platform voor ondernemend Winterswijk willen wij het ondernemersklimaat in Winterswijk versterken. Met het organiseren van een Bedrijvenbeurs laten wij inwoners en bedrijven uit Winterswijk en de regio zien dat Winterswijk een actief ondernemersklimaat heeft. Op deze manier zetten wij Winterswijk dus op de kaart als ideale plek om je bedrijf te vestigen of voor het vinden van een stage/afstudeeropdracht of een baan. De beurs wordt in de brede regio gepromoot, dus een mooie kans om uw bedrijf te presenteren aan een breed publiek.

Aantrekkelijk beursprogramma voor deelnemers en bezoekers
De beurs vindt plaats op zaterdag 27 september van 10.00-18.00 uur en op zondag 28 september van 10.00–17.00 uur. Er is een aantrekkelijk randprogramma met gastsprekers, mini-workshops, bedrijfsbezoeken op locatie, muziek, entertainment en op zaterdag is er een afsluitend Beurs Business Buffet waar u als deelnemer in alle rust kunt netwerken met de overige deelnemende bedrijven.

Interesse: schrijf u snel in!
Er zijn verschillende soorten stands die variëren in grootte. Als u zeker wilt zijn van uw plek, schrijf u dan snel in via meegestuurd inschrijfformulier. De factuur krijgt u zes weken van te voren toegestuurd. In de bijlage vindt u de plattegronden van de beursvloer binnen en buiten. U kunt aangeven welke plek uw voorkeur heeft. Dit is echter wel onder voorbehoud, uiteindelijk bepaalt de organisatie de uiteindelijke plek.

Wij hopen dat u enthousiast bent over ons initiatief en zien uw deelname graag tegemoet!

Met vriendelijke groet, Namens de organisatie van de Bedrijvenbeurs O2W,

Danny Bussman

Kroese Wevers
Echt Achterhoek 100% Winterswijk